Hur blir man medlem

Man blir medlem i föreningen genom att höra av sig till föreningen, direkt till sekreteraren Lillan Dahl, eller till ordföranden eller någon annan i föreningens styrelse samt att betala medlemsavgifter som fn är 50:-/år för drabbad, 100:- för första familjemedlem och 50:- för övriga familjemedlemmar.
Föreningens postgirokonto är: 10 05 48-7 och föreningens namn är IFS i Trelleborg.
Glöm inte att ange inbetalarens namn och ev andra nya medlemmars namn (och ev avvikande adress), som betalningen avser, på inbetalningstalongen!

Donationer

Vi är också synnerligen tacksamma för ev donationer till vår förening.
Vi behöver allt stöd!
Använd samma kontonummer 10 05 48-7 - ange donation på inbetalningen.