Schizofreniföreningen i Skåne, IFS Skåne, är distriksorganisation för de fyra lokalavdelningarna inom IFS som finns i Skåne.

Vill Du ha kontakt med oss så når Du oss här:

IFS Skåne
Skansvägen 5
226 49 Lund

IFS, Intresseföreningen för personer med schizofreni och liknande psykoser, är en handikappförening som organiserar personer med schizofreni och liknande psykoser, deras anhöriga samt övriga intresserade personer.

De fyra lokalavdelningarna i Skåne är NV Skåne, Malmö, Lundabygden/Österlen och Trelleborg. Du når deras hemsidor via menyerna överst på sidan.

Vår riksorganisation heter Schizofreniförbundet www.schizofreniforbundet.se