Stöd genom personliga ombud

Stöd genom personliga ombud.

Personligt stöd till allvarligt psykiskt sjuka/funktionshindrade genom personliga ombud finns inrättade i Landskrona, Helsingborg och Ängelholm.

Svalöv, Bjuv, Åstorp, Höganäs, Båstad, Klippan och Örkelljunga saknar fortfarande sådant stöd.

Föreningen stödjer en vidareutveckling av Personligt Ombudsverksamheten " till full behovstäckning " inom hela nordvästra delen av Skåne.

Föreningen medverkar genom PO-Skåne www.po-skane.org till verksamhet med personliga ombud i 10 kommuner inom Region Skåne.