Hur blir man medlem?

Du blir medlem i föreningen genom att höra av dig till föreningen, direkt till ordföranden eller någon styrelsemedlem samt att betala medlemsavgift till föreningen.

Medlemsavgiften är 150:- kr / år för enskild, 200:- / år för familj.

Föreningen bankgirokonto är 168-0719

Medlemskapet ger förmåner.

• Du får möta människor som har egen erfarenhet och kunskaper kring att vara anhörig eller sjuk i schizofreni, psykoser eller liknande.
  • Du får möjlighet att vara med och påverka utformning av service, stöd, vård och rehabilitering till personer med schizofreni och psykoser liknande.
  • Du får regelbunden information både från oss i lokalföreningen och från Schizofreniförbundet.
  • Du får möjlighet att delta i våra medlemsmöten och olika aktiviteter såsom föredrag, konferenser, utbildningar etc.
  • Du får schizofreniförbundets tidning "Phrenicus" som kommer ut med 4 nummer om året och ger information om vad som händer på riksplanet. Du får även rabatt på viss litteratur från förbundet.