IFS Malmö - Intresse föreningen för schizofreni (tillhör  Schizofreniförbundet)

Postadress: IFS

c/o Eva Malmros

Värnanäsgatan 27

212 24 MALMÖ

Telesvarare:  040 - 632 48 96

Telefonsvararen lyssnas av regelbundet och vi kontaktar alla som har ringt snarast möjligt.
och deras anhöriga.

Därför kan du som medlem i vår förening känna dig trygg när du behöver råd eller information.

- Ni kan också kontakta Eva Malmros på tel nr: 040 - 186919  när Ni har behov av någon att tala med om det som känns svårt.

- Vill Du skriva om dina erfarenheter och upplevelser hur din psykiska ohälsa har påverkat ditt liv, om dina kontakter med psykiatrin, kan du skicka ett brev till oss på E-mail adress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skriv gärna till oss som anhörig, dina synpunkter är mycket värdefulla.

Breven kommer att publiceras anonymt på föreningens hemsida:  www.schizofreniforeningarna.se
under meny till vänster "Brev från läsare".