Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Det är inte lätt att vara anhörig. Men det är väl känt att man kan få bättre grepp om sin situation, om man har möjlighet att prata med någon som har samma erfarenhet. I höst startar en samtalsgrupp/studiecirkel enligt det utbildningsprogram som vårt förbund har arbetat med i många år. Det riktar sig särskilt till Familj och Vänner och deras situation.

Samtalsledare blir: Per Torell och Eva Olin, Lund

Vi tänkte börja onsdagen den 31 augusti kl 18:30 på Annegården, Skansvägen 5, Lund. Därefter tänker vi oss träffas var 14:e dag i drygt 8 gånger. Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan och Du kan redan nu anmäla ditt intresse.

Ta kontakt via e-post med Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tel 046 211 70 80 senast 1 juni 2016.

 

Rekommendera artikeln:

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kommentarer: (0)

Cancel or