Ordförandebrev

Adress: Annegården, Skansvägen 5, 226 49 Lund

Hemsida:

www.schizofreniforeningarna.se www.schizofreniforbundet.se

Hej alla medlemmar och andra intresserade boende i Lund, Eslöv, Kävlinge, Höör, Hörby, Burlöv, Lomma, Staffanstorp, Sjöbo, Tomelilla och Simrishamn.

UTFÄRD

Tillsammans med LIBRA hade vi en lyckad utfärd till Ales stenar och Kåseberga. Med detta brev kommer också en inbjudan till nästa utfärd.

Lördagen den 26 augusti kan du åka med till Falsterbo med omnejd. Vi inbjuder också IFS Malmö att delta i den utfärden.

Närmare detaljer finns i bifogad inbjudan.

TILLFÄLLE ATT MÖTAS

torsdagen den 14 september kl 18-20.30

föreläsning av psykiater Jonas Eberhard om aktuellt forskningsläge samt eventuell visning av filmen Flickan, mamman och demonerna.

torsdagen den 23 november kl 18-20.30

representant från Överförmyndarnämnden i Lund berättar om sitt arbete. Frågestund,

ÖVRIGA MÖTEN

Fredagen den 6 oktober NATIONELLA ANHÖRIGDAGEN på Annegården med Anhörigcenter Lund och Psoriasisförbundet.

När inte livet blev som man tänkt sig” Om livet och sorgen och hur man klarar sig ändå. Håll utkik på information från Anhörigcenter och på vår hemsida.

SKÅNEVECKAN för PSYKISK HÄLSA

Torsdagen den 12 oktober i Stadshallen i Lund. Anhörigcenter Lund, Libra, RSMH, IFP samt några fler föreningar inbjuder till Öppen föreläsning av Dennis Westerberg och Tomas Lydahl. Hur hanterar vi vår vardag? Det kommer att handla om hur vi kan leva med stress, oro och ångest.

Vår förening får möjlighet att informera vid ett bokbord. Mer information kommer.

Styrelsen med Per G önskar er alla en skön sommar!