Kommande konferenser

Angående öppet möte rörande stöd till anhöriga/ närstående till allvarligt psykiskt sjuka.

Tyvärr fann vi när anmälningstiden hade gått ut att antalet anmälningar både från de inbjudna kommunerna (33 kommuner och 5 stadsdelar i Malmö) och från de fem arrangerande organisationernas medlemmar var alltför litet för att det skulle var meningsfullt att hålla mötet.

Vi beslöt därför att inställa mötet den 3 maj.

RSMH-Skåne

Libra Skåne

Utgår

Schizofreniföreningen i Skåne har glädjen att i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, Skåne och Furuboda Konferens och folkhögskola inbjuda till anhörigweekend 2013 för anhöriga till personer som drabbats av allvarlig psykisk sjukdom och funktionsnedsättning.

Inbjudan och program, uppdaterat 2013-04-12.

Åke Svensson Åke Svensson Åke Svensson
Åke Svensson Åke Svensson