Run for Mental Health 2016
8 oktober kl 13.00

Run for Mental Health 2016 Lund

Toppa höstens motion genom att promenera/springa/lunka!
Loppet är 5 eller 1 km genom det vackra Lund.

Boka redan nu på vår hemsida: runformentalhealth.se

Stöd vårt arbete med att minska stigmatisering och diskriminering av dem som drabbats av psykisk ohälsa och hjälp till att fästa uppmärksamheten på psykisk ohälsa som ett samhällsproblem.

Nettobehållningen från loppet går oavkortat till forskning kring allvarligt psykiskt sjukas situation i Skåne – Schizofreniföreningen i Skåne och ungdoms- och folkhälsoverksamhet – IFK Lund.

På hemsidan kan Du även boka Dig som frivillig, vi behöver DIG! Det behövs många som hjälper oss med att genomföra arrangemanget.

Preliminär karta över loppet:
Run for Mental Health 2016 Lund - Preliminär karta

Arrangörer:
IFK Lund friidrott. En ideell förening med omfattande ungdoms- och folkhälsoverksamhet.
Schizofreniföreningen i Skåne. Ideell distriktsförening för personer med schizofreni och liknande psykoser, deras närstående och andra intresserade personer.

Stöttande partners: RSMH Lund, Libra Skåne, PO-Skåne, Division Psykiatri Region Skåne, FöreningenHjärnkoll
Skåne, Skåneveckan för psykisk hälsa (Region Skåne), Hjärnkoll Skåne, etc.